Reseberättelser

Linn och hennes kompis

Linn Weners reseberättelse från Barbados

Linn Wener studerar kandidatprogrammet Personal, Arbete och Organisation (PAO) och under vårterminen 2019 reste hon till the University of the West Indies at Cave Hill, Barbados.

Avskedsfest med utbytesstudenterna i slutet på terminen

Li Nordells reseberättelse från Hong Kong

Mitt namn är Li Nordell och jag läser sista terminen på PAO-programmet på Stockholms universitet. Under HT18 åkte jag på en utbytestermin till Hong Kong. Det har varit bland det absolut roligaste jag har gjort i hela mitt liv. Om du funderar på att åka på utbyte till Hong Kong, ta chansen. Du kommer inte ångra dig, jag lovar!

Anna Claesson

Anna Claessons reseberättelse från Nya Zeeland

Mitt namn är Anna Claesson och under min femte termin på PAO-programmet valde jag att åka på en utbytestermin till Nya Zeeland. Jag började studera relativt omgående på Stockholms universitet efter studenten och hann därmed inte med någon längre resa innan det ”riktiga” studentlivet började.

Derya Yigin

Erasmus i Istanbul

Merhaba! Mitt namn är Derya Yigin och jag har precis avslutat min fjärde termin inom Studie- och yrkesvägledarprogrammet på Stockholms Universitet. Att studera utomlands har alltid varit ett mål för mig och en dröm som jag äntligen fick uppfylla. Det som lockade mig mest var att träffa nya mäniskor, skapa nätverk och se det här som en erfarenhet jag kan ha med mig resten av livet.

Sara med sin handledare, Managing Director för Belmont Estate

Minor Field Studies på Grenada

Saga studerar på kandidatprogrammet Personal, arbete och organisation. För sin kandidatuppsats inom pedagogik tillbringade Saga under två månader sin tid på nordöstra Grenada, Västindien, för att samla in data om sociala lärprocesser och ekologisk kakaoodling.

N

Natalie reste till Nya Zeeland

Natalie Jansson pluggar till lärare vid Stockholms universitet. I februari 2016 reste hon till Nya Zeeland, som utbytesstudent på University of Waikato i Hamilton.

AndersG

Utbytesstudent på Island vårterminen 2016

Anders studerar på studie- och yrkesvägledarprogrammet. Vårterminen 2016 reste han till Island och Reykjavík, som utbytesstudent på University of Iceland.

INTERNATIONELL KOORDINATOR

Simon Granbohm
Internationell koordinator

E-post: international@edu.su.se

Besöksadress: Frescativägen 54
Postadress: Institutionen för pedagogik och didaktik 106 91 Stockholm

 

Studera utomlands

Handbok för utresande utbytesstudenter

Den här handboken vänder sig till dig som är student vid Stockholms universitet och funderar på att läsa eller ska läsa en del av din utbildning utomlands.

Här kan du bläddra i handboken och läsa om vad utlandsstudier innebär.