SWERA - nätverk för pedagogikforskning i Sverige

4. Samverkan
  5. SWERA - nätverk för pedagogikforskning i Sverige
SWERA

SWERA är en nationell förening med syftet att på olika sätt främja pedagogisk forskning och praktik i Sverige, i samarbete med de övriga nordiska länderna.

Institutionen för pedagogik och didaktik vid Stockholms universitet är värd för denna sida. I menyn till höger finns dokument och länkar som rör SWERA och SWERA:s samarbeten. Aktuella nyheter från föreningen får du snabbt genom att gilla vår sida på Facebook.

Foto: Cienpies Design. Mostphotos

SWERA-konferensen 2019 i Örebro: 2-3 oktober

Varmt välkomna till SWERA:s årliga konferens som i år hålls på Örebro universitet! Årets tematik är: Forskares och forskningens roll i bedömning och granskning av kvalitet.

Tidskriften Pedagogisk forskning i Sverige

Pedagogisk forskning i Sverige

En vetenskaplig tidskrift som dokumenterar, granskar och debatterar pedagogisk forskning och dess villkor i Sverige.

Att vara medlem i SWERA kostar 150 kronor per år.
Ansökan om medlemskap skickas till Daniel Pettersson.
E-post: daniel.pettersson@hig.se