Lázaro Herrera Moreno kan du berätta om innehållet i specialnumret av Nordic Journal of Vocational Education and Training (NJVET), vol 7, issue 2, 2017?

Lázaro Moreno Herrera, professor

- The contributions in this special issue focuses on and show a diversity of uses of cultural historical theory and in specific activity theory that is of value for research beyond the field of vocational education and training. Using cultural historical theory and activity theory the articles in this special issue present research in different contexts both concerning the area of focus and the national context.

Marianne Teräs, professor

Lázaro Herrera Moreno, professor, och Marianne Teräs, professor, båda från Institutionen för pedagogik och didaktik, bidrar med artiklar i detta specialnummer om yrkespedagogik.

Tidskriften går att läsa gratis online här

Yrkespedagogisk forskning vid Institutionen för pedagogik och didaktik