Stockholms universitet har beslutat att inte hålla Öppet hus 11 mars 2020.

Evenemanget flyttas fram, ny tidpunkt är ännu inte bestämd. Anledningen är att Folkhälsomyndigheten ser tecken på allmän samhällsspridning av det nya coronaviruset i Region Stockholm och att risknivån höjts.

För frågor om Öppet hus, kontakta info@su.se.

Övriga verksamheter bedrivs som vanligt i nuläget, för information om övriga evenemang kontakta ansvarig arrangör.

Information om det nya coronaviruset till studenter och medarbetare

Under Öppet hus hålls en stor mässa med bokbord där alla ämnen vid universitetet finns representerade. Här kan du träffa våra studenter, lärare, studie- och karriärvägledare och andra medarbetare. De svarar gärna på frågor och ger tips och nyttig information inför framtida studieval.

Prova på-föreläsning om PAO-programmet kl. 15.45-16.15 i Hörsal 4, hus B

Vi presenterar vårt PAO-program med en prova-på-föreläsning kl. 15.45-16.15 i Hörsal 4, hus B.

Välkommen att lyssna och ställa frågor!

Träffa våra studievägledare i Södra huset D-E

Våra studie- och yrkesvägledare finns på plats och svarar på frågor och alla våra program och kurser. Du hittar oss vid Människa, juridik, politik och samhälle, Södra huset, hus D–E. Karta och program finns längst ned på sidan.