Internt

Pedagogiska ambassadörer

Årets pedagogiska ambassadörer: tio universitetslärare berättar om smarta utvecklingsprojekt

Pedagogiska ambassadörer berättar om pedagogiska utvecklingsprojekt de genomfört vid sina institutioner under året — vilka utmaningar de har ställts inför, vad de har gjort och hur det gick.

Universitetslärarutbildning 3

Ny kurs stödjer och meriterar dig som driver ett pedagogiskt utvecklingsprojekt

Gör en riktig djupdykning i ett didaktiskt ämne som är relevant för just din ämnesundervisning och/eller som gynnar ett pedagogiskt utvecklingsprojekt vid din institution. Nu startar den högskolepedagogiska fördjupningskursen Universitetslärarutbildning 3. Lär dig mer om utveckling av undervisning baserat på forskning och hur du arbetar med ett akademiskt lärarskap (eng. Scholarship of Teaching and Learning).

Utlysning av projektmedel: Centrum för kompetensutveckling inom vård och omsorg

Centrum för kompetensutveckling inom vård och omsorg (CKVO) utlyser projektmedel inom områdena: Forskning om äldre, forskning om personer med funktionshinder samt forskning inom det socialpedagogiska fältet.

Friskvård

Friskvårdsaktiviteter i Frescatihallen

Från och med september tar Stockholms studenters IF (SSIF) över de gruppträningspass (gratis för personal) ungefär i samma omfattning som tidigare och dessa aktiviteter börjar måndag 2 september. 

Tåg

Ny resebyrå för Stockholms universitet

Samtliga resor ska fr.o.m. 1 juli 2019 bokas via universitetets upphandlade resebyrå Egencia Sweden AB.