Mimmi Maermö disputerar i didaktik den 13 maj 2017.
Mimmi Maermö disputerar i didaktik den 12 maj 2017.

Avhandlingstitel

Dialectics of Negotiagency: Micro mechanisms in children's negotiation in play activity (compilation thesis)

Opponent

Bert van Oers, Department Theory and Research in Education, VU University Amsterdam (Vrije Universiteit Amsterdam), Netherlands

Betygsledamöter

Anne Edwards, UK, Monica Nilsson, Högskolan för lärande och kommunikation; Jönköping University; and Ali Osman, Department of Education, Stockholm University, suppleant är, Nihad Bunar, Department of Child and Youth Studies, Stockholm University.

Handledare

Inger Eriksson, Department of Humanities and Social Science, Stockholm University; Ylva Ståhle, Department of Education, Stockholm University; and Viveca Lindberg, Department of Education and Special Education, University of Gothenburg.

Länk till avhandlingen i fulltext i DiVA